Kontakt: rita.helgesson@gmail.com
 

Jag är utbildad  IT-civilekonom och har under ca 25 år arbetat inom gymnasieskola och privata företag som föreläsare och pedagog och utbildat inom bland annat arbetsmarknad, entreprenörskap,  ekonomi och IT. Jag erbjuder nu olika utbildningspaket nedan men kan även erbjuda utbildning inom affärssystem eller egna program där Ni är i behov av stöd/undervisning. Allt för att det ska passa Ert företag för fortsatt utveckling. Är Ni intresserade av flera delar nedan kan vi skräddasy och erbjuda ett specialpris kring detta. Kontakta mig via mail. rita.helgesson@gmail.com
 

Gymnasieskolor:  

Ni kan anlita mig som vikarie inom ekonomi och entreprenörskap (har lärarlegitimation).
Vikarie/pedagogiskt stöd: förberedelse inför varje lektionspass 795 kr + 595 kr/påbörjad heltimme. Om möten och efterarbete (prov mm) 495 kr/påbörjad heltimme. Milersättning tillkommer om annan kommun än Laholm. (18.50kr * milen)

 

Individer;

Privatekonomicoachning; upprättande av budget och ändra köp/utgiftsbeteende; Pris: 195 kr/h. 
Läxläsning inom ekonomi, samhällskunskap, uppsatskrivning mm gymnasienivå: Pris 195kr/h. eller paketpris.


Nyföretagare;

Många kommuner erbjuder detta men oftast inte så konkret ingående och riktat för din företagsstart som jag kommer att göra. Här lägger du din egna grund via mindre föreläsningar och sedan worksshop mot din företagssituation.

Affärsplanscoachning(uppstartsgrunden)
Jag erbjuder utbildning inom affärsplan och affärsidé samt andra viktiga delar såsom konkurrensanalys,  produkt/kundmatris, budgetar mm för att driva företag.
Du får en bra grund att stå på vid din företagsstart.
Erbjuds till nya företagare: 2 tillfällen a`3h Pris: 2.995 kr/företagskund. (gäller en person) 


Grundbokföringscoachning
Jag erbjuder stöd i grunderna kring bokföring mm som du som företagare kan behöva för att underlätta ditt administrativa uppdrag. Redovisa moms och hur e-bokföring och kontoplan fungerar. Du lär dig konkret bokföring, den du behöver i ditt specifika företag.
Erbjuds till nya företagare: 3 tillfällen a`3 h. Pris: 4.995kr/företagskund.(gäller en person)


Marknadsföringscoachning (Marknadsplan?)
Jag erbjuder utbildning och stöd inom marknadsföringens grunder för att lyckas. Utbildningen startar med en föreläsning i grunderna och sedan övergår vi till utbildning inom program såsom Publisher och Power Point. Här påbörjar du skapandet av eget marknadsföringsmaterial till ditt företag.
Erbjuds till företagare: 2 tillfällen a`3 h. Pris: 2.995 kr/företagskund.(gäller en person) 


IT-coachning 
Jag erbjuder grundutbildning inom Word, Excel, Power Point och Publisher samt Hemsida och webbutik.
Bra redskap för företag i dess IT-användning.
Erbjuds till företagare: 3 tillfällen a´3h. Pris 4.995 kr/företagskund. (gäller en person)