Kontakt: rita.helgesson@gmail.com
 

Jag har utbildat mig som IT-ekonom samt har under ca 25 år arbetat inom gymnasieskola och privata företag som föreläsare och pedagog och utbildat inom både ekonomi och IT. Jag erbjuder nu olika utbildningspaket nedan men kan även erbjuda utbildning inom affärssystem eller egna program där Ni är i behov av stöd/undervisning. Allt för att det ska passa Ert företag för fortsatt utveckling. Är Ni intresserade av flera delar nedan kan vi skräddasy och erbjuda ett specialpris kring detta. Kontakta mig via mail. rita.helgesson@gmail.com 

Individer;
Privatekonomicoachning; upprättande av budget och ändra köp/utgiftsbeteende; Pris: 495 kr/h. 
Läxläsning inom ekonomi, gymnasienivå: Pris 495kr/h.


Nyföretagare; Många kommuner erbjuder detta men oftast inte så konkret ingående och riktat för din företagsstart. Här lägger du din egna grund via mindre föreläsningar och sedan worksshop mot din företagssituation.

Affärsplanscoachning(uppstartsgrunden)
Jag erbjuder utbildning inom affärsplan och affärsidé samt andra viktiga delar såsom konkurrensanalys,  produkt/kundmatris, budgetar mm för att driva företag.
Du får en bra grund att stå på vid din företagsstart.
Erbjuds till nya företagare: 3 tillfällen a`3h Pris: 2.995 kr/företagskund. (gäller en person) 


Grundbokföringscoachning
Jag erbjuder stöd i grunderna kring bokföring mm som du som företagare kan behöva för att underlätta ditt administrativa uppdrag. Redovisa moms och hur e-bokföring och kontoplan fungerar. Du lär dig konkret bokföring, den du behöver i ditt specifika företag.
Erbjuds till nya företagare: 3 tillfällen a`3 h. Pris: 2.995kr/företagskund.(gäller en person)


Marknadsföringscoachning (Marknadsplan?)
Jag erbjuder utbildning och stöd inom marknadsföringens grunder för att lyckas. Utbildningen startar med en föreläsning i grunderna och sedan övergår vi till utbildning inom program såsom Publisher och Power Point. Här påbörjar du skapandet av eget marknadsföringsmaterial till ditt företag.
Erbjuds till företagare: 2 tillfällen a`3 h. Pris: 2.995 kr/företagskund.(gäller en person) 


IT-coachning 
Jag erbjuder grundutbildning inom Word, Excel, Power Point och Publisher samt Hemsida och webbutik.
Bra redskap för företag i dess IT-användning.
Erbjuds till företagare: 3 tillfällen a´3h. Pris 4.995 kr/företagskund. (gäller en person)


Gymnasieskolor:  kan anlita mig som vikarie inom ekonomi och entreprenörskap (har lärarlegitimation) eller som föreläsare och inspiratör för nyföretagande (UF).
Vikarie: grundpris förberedelse 595kr + 595kr/heltimme
Föreläsare: 5.995kr/3 h